Home

Projecten

De transformatie

Nieuws

Wat doen wij

Het team

Contact

Social

Ottho Heldringstraat 41 t/m 43

32 studio's, 33 appartementen

Groottes: 25m² - 78m²

Prijzen: vanaf €400,- inclusief g/w/l, exclusief servicekosten

Start verhuur: februari 2017

Looptijd: onbepaald

WONEN OP DE HOEK - A'DAM (LOPEND)

 

WONEN OP DE HOEK – 32 STUDIO'S, 33 APPARTEMENTEN - AMSTERDAM

Woonproject in Amsterdam Nieuw-West: huisvesting voor o.a. statushouders en kwetsbare jongeren

 

In samenwerking met woningcorporatie De Alliantie heeft Socius een woonproject ontwikkeld waar naast studenten, net-afgestudeerden en werkzoekenden ook een groep statushouders en kwetsbare jongeren komen wonen. Het pand aan de Ottho Heldringstraat, nabij metrostation Henk Sneevlietweg, bestaat voor de helft uit studio’s, en de voor de andere helft uit twee- en driekamerappartementen. De bewoners vormen samen een community, waarbij vanuit Socius wordt gestimuleerd om zelf activiteiten te ondernemen.

 

De woningen zijn allemaal vergeven; eind 2016 stonden de advertenties voor Wonen op de Hoek op Woningnet.

 

Praktische informatie

  • Type huisvesting: onzelfstandig, éénkamerstudio’s, en meerkamerappartementen
  • 65 woningen: 32 studio’s, 14 tweekamerappartementen, 18 driekamerappartementen
  • Grootte woonruimtes: 25 m2 - 65 m2
  • Huurprijzen: vanaf  ±€400 exclusief g/w/l, exclusief servicekosten
  • Elke woonruimte beschikt over privé voorzieningen: Badkamer/wc en keuken
  • Aanvang project: februari 2017

 

Aanmeldprocedure

Het aanmelden voor Wonen op de Hoek heeft eind 2016 via Woningnet plaatsgevonden. Alle studio's en appartementen zijn inmiddels vergeven. Als er woonruimtes vrijkomen, zal de aanmelding hiervoor via Woningnet verlopen. Houd onze Facebookpagina in de gaten, maakt Socius melding van vrijgekomen woningen.

 

De advertenties voor de woonruimtes hebben vanaf 6 december 2016 online gestaan. Volg deze link voor de Woningnet advertentie voor de studio's (let op: verlopen!).

 

Zelfbeheer

Het zelfbeheer bestaat uit het sociaal beheer en het algemeen beheer van het project. Onder ‘sociaal beheer’ valt alles wat nodig is om een veilige, schone, leefbare en gezellige woonomgeving te maken en houden. Hierbij staat het vormen van een community en het creëren van sociale samenhang voorop. Het beheer van de overige dagelijkse gang van zaken van Wonen op de Hoek noemen we het algemeen beheer, hieronder valt bijvoorbeeld het afhandelen van onderhoudsverzoeken, het bijhouden van de e-mail en social media en de coördinatie van maatschappelijke initiatieven. Meer informatie over zelfbeheer ontvangen geïnteresseerden tijdens informatieavonden.

 

Meer weten?

Heb je interesse in Wonen op de Hoek? Kijk dan op de projectwebsite. Alle woningen zijn inmiddels vergeven. houd onze Facebookpagina in de gaten voor nieuws over eventuele vrijgekomen woningen. Vragen? Mail naar info@wonenopdehoek.nl.

 

 

Over ons

Overal in Nederland staat kantoorruimte leeg. Duizenden jongeren en starters zijn op zoek naar woonruimte. Socius biedt de oplossing: leegstaande kantoren ombouwen naar huisvesting voor deze doelgroepen. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om een gebouw ten volste te benutten! Lees meer...

Recente Tweets

© 2017 Socius, All Rights Reserved