Home

Projecten

De transformatie

Nieuws

Wat doen wij

Het team

Contact

Social

 

Wonen op de Hoek: Een nieuw project in Amsterdam

Socius Wonen is in samenwerking met De Alliantie een nieuw jongerenhuisvestingsproject begonnen.

 

Op de hoek van de Ottho Heldringstraat en de Aletta Jacobslaan komt 'De Hoek', een kantoorpand getransformeerd in samenwerking met De Alliantie en Plegt-Vos. In het pand komen 65 woningen verdeeld over drie verdiepingen. Van deze 65 woningen zijn er 22 éénkamer studio's, en de overige 23 woningen zijn twee- of driekamerappartementen. De woningen worden gespreid over december op Woningnet geplaatst, en de oplevering zal plaatsvinden in februari 2017. In de studio's kunnen jongeren tussen de 18 en 23 jaar terecht, en de appartementen zijn voor 23- tot 27 jarigen.

Een deel van de studio's zal worden bewoond door statushouders en kwetsbare jongeren, waarbij alle jongeren worden aangespoord om één community te vormen waar iedereen profijt van heeft.

 

Meer weten over Wonen op de Hoek? Bekijk de Socius projectpagina en bezoek de website.

 

 

13 dec '16

Socius

Over ons

Overal in Nederland staat kantoorruimte leeg. Duizenden jongeren en starters zijn op zoek naar woonruimte. Socius biedt de oplossing: leegstaande kantoren ombouwen naar huisvesting voor deze doelgroepen. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om een gebouw ten volste te benutten! Lees meer...

Recente Tweets

© 2017 Socius, All Rights Reserved