Home

Projecten

De transformatie

Nieuws

Wat doen wij

Het team

Contact

Social

 

Socius Wonen zoekt per direct een Projectcoördinator

 

Ben jij (bijna) klaar met je studie en op zoek naar een uitdagende en veelzijdige baan? Ben jij bevlogen, betrokken, maatschappelijk gericht en sociaal? Werk je gestructureerd en neem je graag het initiatief? Socius Wonen is per direct op zoek naar een enthousiaste projectcoördinator!

 

Medio januari 2017 begint Socius Wonen een nieuw project, te weten Ottho Heldring in Amsterdam. Dit project is voor jongeren uit de buurt, jonge verblijfsgerechtigden, studenten en net afgestudeerden. Bewoners van Ottho Heldring krijgen een actieve rol in het beheer van de woningen, de gemeenschappelijke ruimten en buitenterrein. Ook worden zij betrokken bij het verhuurproces, de PR en Communicatie, en bij klein onderhoud en reparaties. Er is veel ruimte voor initiatieven op het gebied van sport, cultuur en ontspanning.

In het voortraject en in de uiteindelijk beheerfase zoeken wij iemand die hierin de kar kan trekken, natuurlijk onder goede begeleiding van Socius.

 

Organisatie

Socius is een jonge en dynamische oganisatie die zich inzet voor betaalbare jongerenhuisvesting. Door leegstaande kantoren te transformeren naar volwaardige woonruimte levert Socius in één klap een bijdrage aan de oplossing van kamernood en leegstand tegelijk. Daarbij streven we naar hoge bewonerstevredenheid en huisvesting met maatschappelijke meerwaarde.

Sinds de oprichting in 2011 heeft Socius een snelle groei doorgemaakt. Momenteel hebben we tien projecten gerealiseerd en huisvesten we ruim twaalfhonderd jongeren in Utrecht, Wageningen en Amsterdam. De basis van onze organisatie staat in Utrecht, waar we met een jong team werken aan nieuwe projecten en het opzetten en uitvoeren van het beheer. Per project werken we samen met tientallen bewoners die de meer projectgebonden zaken oppakken.

 

Functieomschrijving

Als projectcoördinator ben jij verantwoordelijk voor een goede start van het project en het begeleiden en aansturen van de verschillende partijen. Daarbij werk je nauw samen met collega’s van de andere Amsterdamse projecten en krijg je ondersteuning vanuit het kantoor in Utrecht en de directie.

 

 • Meedenken in de planvorming: Nog niet alle plannen liggen vast. Door gesprekken te voeren met o.a. De Alliantie, toekomstige bewoners, vluchtelingenorganisaties en andere betrokken partijen kan de invulling van het plan geoptimaliseerd worden. Er wordt tevens van je verwacht dat je aanwezig bent bij info- en inspraakavonden die in de aanloop naar het project worden georganiseerd.
 • Communicatie en aansturing: Je bent namens Socius het aanspreekpunt voor de verschillende (sociale) partijen, je zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen en je voert de ideeën vanuit de organisatie door.
 • Selecteren en begeleiden van het beheerteam: Je bent intensief betrokken bij het selectieproces van het lokale beheerteam. Jij ben degene die de verschillende taken verdeelt en je ondersteunt en begeleidt hen waar nodig. Het team is verantwoordelijk voor alle dagelijks beheeractiviteiten.
 • Overzicht en verantwoording: Je maakt een maandelijkse rapportage voor de directie en signaleert problemen tijdig.

 

Wij zoeken

Een jonge enthousiasteling die pas afgestudeerd is en zin heeft in een uitdaging;

 • minimaal HBO werk- en denkniveau heeft;
 • zeer leergierig is;
 • overtuigend kan spreken en mensen kan verbinden;
 • enige ervaring heeft met leidinggeven aan een kleine groep mensen;
 • zelfstandig en gestructureerd kan werken;
 • in het bezit is van een sterk moreel kompas.

 

Wij bieden

 • een uitdagende baan, startend met 24 uur
 • met ruimte voor eigen initiatief en inzicht;
 • eigen verantwoordelijkheid, met goede ondersteuning van bovenaf;
 • de kans om door te groeien in de organisatie;
 • een vergoeding van € 2.100 per maand (op basis van 40 uur)

 

Ben jij de enthousiaste en bevlogen projectcoördinator waar wij naar op zoek zijn? Stuur dan vóór woensdag 16 november 2016 jouw cv en motivatiebrief naar personeelszaken@sociuswonen.nl en wij nemen spoedig contact met je op.

 

 

9 nov '16

Socius

Over ons

Overal in Nederland staat kantoorruimte leeg. Duizenden jongeren en starters zijn op zoek naar woonruimte. Socius biedt de oplossing: leegstaande kantoren ombouwen naar huisvesting voor deze doelgroepen. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om een gebouw ten volste te benutten! Lees meer...

Recente Tweets

© 2017 Socius, All Rights Reserved