Home

Projecten

De transformatie

Nieuws

Wat doen wij

Het team

Contact

Social

TWA - 460 KAMERS - AMSTERDAM

In Amsterdam hebben de Alliantie en Tijdelijk Wonen Amsterdam (TWA) het voormalige ACTA-gebouw verbouwd tot 460 kamers voor studenten. Hierbij is ook gebruik gemaakt van zelfwerkzaamheid. In ruil voor huurkorting klussen bewoners 48 uur mee tijdens de verbouwing. Op 25 september 2012 is het project officieel geopend.

 

Dit project is tot stand gekomen dankzij de inzet van de Alliantie en het toenmalige bestuur van TWA. De verbouwing is uitgevoerd door Plegt-Vos. Het projectmanagement lag bij VASPRO.

 

In dit project speelt ook Socius een belangrijke rol. Tijdens de verbouwing heeft Socius de inroostering van de zelfwerkzaamheid verzorgd. Vervolgens heeft Socius het beheer opgezet en op de uitvoering hiervan toegezien.

 

Na deze actieve rol in de zelfwerkzaamheid en het beheer vormt Socius per 1 november 2012 het nieuwe bestuur van TWA. Hiermee is Socius verantwoordelijk voor de volledige exploitatie van het project.

 

Voor een foto-impressie van het pand kijk je op onze Facebookpagina.

 

Meer informatie vind je op de website van TWA of schrijf je direct in voor de wachtlijst op Connect.

Over ons

Overal in Nederland staat kantoorruimte leeg. Duizenden jongeren en starters zijn op zoek naar woonruimte. Socius biedt de oplossing: leegstaande kantoren ombouwen naar huisvesting voor deze doelgroepen. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om een gebouw ten volste te benutten! Lees meer...

Recente Tweets

© 2017 Socius, All Rights Reserved