Home

Projecten

De transformatie

Nieuws

Wat doen wij

Het team

Contact

Social

 

 

STEK: Nieuw woonproject in Nijmegen

In samenwerking met het Centraal Orgaan Asielzoekers start Socius per 1 december met een nieuw woonproject in Nijmegen: STEK! Bij STEK komen 52 kamers beschikbaar voor jongeren die zich graag willen inzetten voor vluchtelingen.

 

Aan de Stieltjesstraat 2 in Nijmegen vind je een opvang voor vluchtelingen. Vier van de bovenste verdiepingen van dit AZC behoren tot STEK, elke verdieping wordt een woongroep met 13 bewoners.

 

STEK kent drie kamertypes, per verdieping is er één kamer van 12 m², één van 28 m² en elf kamers van 19 m². Per woongroep delen de bewoners onder andere een grote keuken waar op gas gekookt kan worden, en een ruime woonkamer. Verder lezen over de kamers en voorzieningen? Kijk op de website: http://www.woneninstek.nl/de-kamers

 

De bewoners zullen door Socius geselecteerd worden op basis van motivatie. Meer weten over de aanmeld- en selectieprocedure? Op de website vind je alle details.

 

Lees ook het nieuwsartikel van De Gelderlander over STEK.

 

26 sep. '17

Socius

Over ons

Overal in Nederland staat kantoorruimte leeg. Duizenden jongeren en starters zijn op zoek naar woonruimte. Socius biedt de oplossing: leegstaande kantoren ombouwen naar huisvesting voor deze doelgroepen. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om een gebouw ten volste te benutten! Lees meer...

Recente Tweets

© 2017 Socius, All Rights Reserved