Home

Projecten

De transformatie

Nieuws

Wat doen wij

Het team

Contact

Social

 

 

Socius zoekt een projectcoördinator!

 

Ben jij op zoek naar een uitdagende en veelzijdige baan? Ben jij bevlogen, betrokken, maatschappelijk gericht en sociaal? Werk je gestructureerd en neem je graag het initiatief? Socius Wonen is per direct op zoek naar een enthousiaste projectcoördinator voor projecten in Almere en Wageningen!

 

Organisatie

Socius is een jonge en snelgroeiende organisatie die zich inzet voor betaalbare jongerenhuisvesting. Door leegstaande gebouwen te transformeren naar volwaardige woonruimte levert Socius in één klap een bijdrage aan de oplossing van woningnood en leegstand tegelijk. Daarbij streven we naar een hoge bewonerstevredenheid en huisvesting met maatschappelijke meerwaarde.

Sinds haar oprichting in 2011 heeft Socius een snelle groei doorgemaakt. Momenteel hebben we zestien projecten gerealiseerd en huisvesten we ruim vijftienhonderd jongeren in Utrecht, Wageningen, Almere en Amsterdam. De basis van onze organisatie staat in Utrecht, waar we met een jong team werken aan nieuwe projecten en het opzetten en uitvoeren van het beheer. Per project werken we samen met tientallen bewoners die de meer projectgebonden zaken oppakken.

 

Functieomschrijving

Als projectcoördinator houd je overzicht en ben je op de hoogte van de verschillende aspecten van de woonprojecten in jouw portfolio. Je bent verantwoordelijk voor het informeren, begeleiden en aansturen van partijen die belangrijk zijn voor deze projecten. Daarbij werk je vanuit ons hoofdkantoor nauw samen met collega’s van de andere woonprojecten.

 

  • Begeleiden van het beheerteam:

Je bent verantwoordelijk voor het selecteren, aansturen en het enthousiasmeren van je beheerteam. Jij bent degene die de verschillende taken verdeelt en je ondersteunt hen waar nodig. Het team is verantwoordelijk voor alle dagelijkse beheeractiviteiten bij een woonproject. Voor ondersteuning bij de werving van beheerders en in het geval van complexe kwesties kun je op de hulp van onze gespecialiseerde sectorcoördinatoren rekenen.

 

  • Communicatie en aansturing:

Je bent namens Socius het aanspreekpunt voor de verschillende externe (sociale) partijen, zoals opdrachtgevers, partners en andere stakeholders. Je zorgt ervoor dat beheerders van jouw projecten op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en je voert de ideeën vanuit de organisatie door.

 

  • Overzicht en verantwoording:

Je maakt een maandelijkse rapportage en signaleert problemen tijdig. Je houdt de urenbesteding van de beheerders in de gaten en motiveert hen. Daarnaast beheer je de projectbudgetten en vertegenwoordig je het project namens Socius Wonen tijdens evenementen en bijeenkomsten op het project.

 

 

  • Meedenken en verbeteren:

Door gesprekken te voeren met bewoners, beheerders en betrokken organisaties ontwikkel je ideeën om onze projecten nog mooier te maken en voer je deze samen met je beheerteams uit.

 

Wij zoeken

Een enthousiasteling die zin heeft in een uitdaging, en die…

- minimaal HBO werk- en denkniveau heeft;

- zeer leergierig is;

- overtuigend kan spreken en mensen kan verbinden;

- ervaring heeft met leidinggeven aan een kleine groep mensen;

- zelfstandig en gestructureerd kan werken;

- in het bezit is van een sterk moreel kompas.

 

Wij bieden

- Een uitdagende part-time functie voor 32 uur per week;

- met ruimte voor eigen initiatief en inzicht;

- eigen verantwoordelijkheid, met goede ondersteuning van bovenaf;

- de kans om door te groeien in de organisatie;

- een vergoeding van € 2.100,-  per maand (bruto, op basis van 40 uur);

- standplaats in Utrecht.

 

Ben jij de enthousiaste en bevlogen projectcoördinator waar wij naar op zoek zijn? Stuur dan vóór 20 juni jouw cv en motivatiebrief naar personeelszaken@sociuswonen.nl.

 

De gesprekken worden ingepland op maandag 25 juni en woensdag 27 juni.

 

 

13 jun '18

Socius

Over ons

Overal in Nederland staat kantoorruimte leeg. Duizenden jongeren en starters zijn op zoek naar woonruimte. Socius biedt de oplossing: leegstaande kantoren ombouwen naar huisvesting voor deze doelgroepen. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om een gebouw ten volste te benutten! Lees meer...

Recente Tweets

© 2017 Socius, All Rights Reserved