Home

Projecten

De transformatie

Nieuws

Wat doen wij

Het team

Contact

Social

 

Project Computechnion is donderdag feestelijk geopend

Socius realiseerde in 2015 96 kamers in project Computechnion. Inmiddels worden deze kamers allemaal door jongeren bewoond. Op donderdag 7 april werd het project in Wageningen officieel tijdens een openingsfeest geopend.

 

Vroeg in de ochtend begonnen de voorbereidingen voor de opening. Het beheerteam en de bewonerscommissie hebben hard gewerkt om het project te laten stralen. Rond kwart over vier startte de opening met een inspirerende speech van Pim Koot, directeur bij Socius. Vervolgens sprak Tijs Breukink, lid Raad van Bestuur WUR, onder andere over de tijd die hij als student in Computechnion heeft doorgebracht en hij complimenteerde Socius met het resultaat van zowel project Computechnion als Duivendaal. Wethouder Han ter Maat sloot af, ook hij sprak over zijn tijd als student in Computechnion. Als openingshandeling werd de stam van de reuzekerstboom die in december in het atrium van Computechnion stond, door Ter Maat en Breukink doorgezaagd. Dit kostte even wat moeite en zorgde voor veel hilariteit. Toen de stam uiteindelijk door was, werd er luid geapplaudisseerd. Nadat de behulpzame bewoners in het zonnetje waren gezet, verzorgde Sociaal Beheerder Rik een rondleiding door het pand en begon het feest! De bar liep goed, er werden hapjes genuttigd en de muziek klonk luid uit de boxen, de opening was een groot succes.

 

Bekijk hier de foto's van deze feestelijke bijeenkomst:

 

 

 

12 april '16

Socius

Over ons

Overal in Nederland staat kantoorruimte leeg. Duizenden jongeren en starters zijn op zoek naar woonruimte. Socius biedt de oplossing: leegstaande kantoren ombouwen naar huisvesting voor deze doelgroepen. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om een gebouw ten volste te benutten! Lees meer...

Recente Tweets

© 2017 Socius, All Rights Reserved