Home

Projecten

De transformatie

Nieuws

Wat doen wij

Het team

Contact

Social

De nieuwe aanneemovereenkomst met PlegtVos is getekend

22 dec '14

Socius

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat de nieuwe aanneemovereenkomst met PlegtVos is getekend. Deze overeenkomst geldt voor de nieuwe projecten De Ravel en De Saffier in Utrecht. PlegtVos gaat de verbouwing van beide projecten uitvoeren.

 

In De Ravel gaan we 180 onzelfstandige kamers realiseren met een multifunctionele ruimte en onder andere een restaurant. Daarnaast komen er oefenruimtes voor bandjes in de kelder en werkplekken voor kunstenaars en startende ondernemers. In Saffier gaan we de voormalige zorgvleugel van verzorgingstehuis Tolsteeg verbouwen tot jongerenhuisvesting. Een mooi project, want de ouderen in de aanleunwoningen in de andere vleugel hoeven niet te verhuizen. Jong en oud komen in De Saffier dus onder een dak te wonen.

Over ons

Overal in Nederland staat kantoorruimte leeg. Duizenden jongeren en starters zijn op zoek naar woonruimte. Socius biedt de oplossing: leegstaande kantoren ombouwen naar huisvesting voor deze doelgroepen. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om een gebouw ten volste te benutten! Lees meer...

Recente Tweets

© 2017 Socius, All Rights Reserved