Home

Projecten

De transformatie

Nieuws

Wat doen wij

Het team

Contact

Social

 

Opening Project De Ravel was feestelijke namiddag

Jongerenhuisvester Socius realiseerde in het oude gemeentekantoor 180 kamers. De kamers in project De Ravel zijn allemaal gevuld en vrijdag vond de officiële opening plaats op de Ravellaan 96 in Utrecht.

 

Volgens Evelijn de Goede, Projectcoördinator De Ravel, waren de voorbereidingen al ver van te voren begonnen, zodat het een memorabele opening zou worden. Rond kwart over vier startte de opening met een speech van Pim Koot en Koen Havik, beide directeur bij Socius. Vervolgens sprak wijkwethouder Van Hooijdonk. “Socius heeft een ongelofelijk verschil gemaakt, van een enigzsins treurig kantoor is dit pand een levendig project geworden”, aldus wethouder Van Hooijdonk. “Bovendien zorgt De Ravel voor verbinding in de buurt”, vervolgde ze. Na de openingshandeling werden er rondleidingen gehouden door het pand. Het publiek werd vanaf café-restaurant Kantien, in de oude kantine van de gemeente, door het kantoor van Socius, naar de verschillende werkplekken voor creatieve ondernemers geleid. Ook het HKU ontwerp voor het buitenterrein, de muziekstudio’s en een aantal kamers van bewoners kwamen aan bod. Ondertussen speelde er in Kantien live muziek en werden er hapjes en drankjes genuttigd. Het publiek kon een tekencursus volgen van één van de huurders en voor de actievelingen onder het publiek stond er buiten zelfs een enorm springkussen. Na een uiterst gezellige borrel kwam het programma rond zeven uur tot zijn einde.

 

Bekijk hier de eerste foto's van de opening:

 

 

 

19 april '16

Socius

Over ons

Overal in Nederland staat kantoorruimte leeg. Duizenden jongeren en starters zijn op zoek naar woonruimte. Socius biedt de oplossing: leegstaande kantoren ombouwen naar huisvesting voor deze doelgroepen. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om een gebouw ten volste te benutten! Lees meer...

Recente Tweets

© 2017 Socius, All Rights Reserved