Home

Projecten

De transformatie

Nieuws

Wat doen wij

Het team

Contact

Social

Klaar voor de toekomst met een nieuwe naam

2 mrt '15

Socius

Met ingang van maart 2015 is onze nieuwe naam Socius Wonen BV, afgekort Socius. Gelijktijdig presenteren we ook ons nieuwe logo, de nieuwe huisstijl en een compleet nieuwe website. We zijn erg trots op onze nieuwe naam en zijn klaar voor de toekomst.

 

De oude naam STW Nederland gaf verwarring. Regelmatig werden we verward met Stichting Tijdelijk Wonen (STW) of zij met ons. Daarbij kwam de oude naam heel zakelijk over, waarmee we ons ook op die doelgroep hebben gericht. En met succes. Onze onderneming heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt en we groeien nog steeds. Tijd dus voor een naam die beter past bij wij zijn: een jongerenhuisvester die frisser, jonger, grappiger, leuker is en oog heeft voor maatschappelijke meerwaarde van haar projecten.

 

De naamswijziging valt samen met de bekendmaking van vier grote nieuwe projecten, drie in Utrecht en een in Wageningen. In deze vier projecten voegen we ruim 450 kamers en studio’s toe. Kijk voor meer informatie op onze projectenpagina.

Over ons

Overal in Nederland staat kantoorruimte leeg. Duizenden jongeren en starters zijn op zoek naar woonruimte. Socius biedt de oplossing: leegstaande kantoren ombouwen naar huisvesting voor deze doelgroepen. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om een gebouw ten volste te benutten! Lees meer...

Recente Tweets

© 2017 Socius, All Rights Reserved