Home

Projecten

De transformatie

Nieuws

Wat doen wij

Het team

Contact

Social

 

 

Nieuw Socius woonproject in Amsterdam: Set

In samenwerking met de Alliantie ontwikkelt Socius een nieuw woonproject in Amsterdam: Set! Naar verwachting vindt de oplevering van het pand begin mei plaats.

 

Op de hoek van de Daguerrestraat en de Erich Solomonstraat in de wijk IJburg worden 141 woningen gerealiseerd voor Nederlandse studenten & starters, én jonge statushouders. De woningen zijn voor bewoners van 18 tot en met 27 jaar.

Het doel van dit project is om alle bewoners een goede thuisbasis te geven. Daarom gaan de bewoners van Set, samen met de buurt, een community opbouwen. Van de bewoners wordt dan ook verwacht dat ze zich inzetten voor hun medebewoners. Dit begint bij het zijn van een goede buur, en bewoners krijgen daarnaast alle aanmoediging en ruimte om samen dingen te ondernemen.

 

Woningen

Set kent twee woningtypes: 103 eenpersoons studio's en 38 tweepersoons appartementen. De 141 woningen zijn verdeeld over 4 trapsgewijs opgebouwde verdiepingen. De eenpersoons studio's krijgen een oppervlakte van 24m², en de appartementen (uitsluitend bestemd voor tweepersoonshuishoudens, en voor bewoners van 23 t/m 27 jaar) zijn 33m².

 

Aanmelden

Aanmelden voor een woning op de Set kan naar verwachting in de loop van de week van 12 februari 2018; dan zullen er WoningNet advertenties online komen. Een lopende inschrijving van WoningNet is dus een vereiste. Na het aflopen van de WoningNet advertentie kunnen geïnteresseerden (afhankelijk van hun inschrijftijd) uitgenodigd worden voor een informatieavond. De aanwezigen kunnen na afloop een motivatie indienen. De aanmeldprocedure staat stap voor stap beschreven op de Set website.

 

Op de hoogte blijven van wanneer de advertentie precies online komt? Meld je aan voor onze Woningnieuwsbrief Amsterdam via Connect en like onze Socius Amsterdam Facebookpagina.

 

25 jan. '18

Socius

Over ons

Overal in Nederland staat kantoorruimte leeg. Duizenden jongeren en starters zijn op zoek naar woonruimte. Socius biedt de oplossing: leegstaande kantoren ombouwen naar huisvesting voor deze doelgroepen. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om een gebouw ten volste te benutten! Lees meer...

Recente Tweets

© 2017 Socius, All Rights Reserved