MALIEHOF - UTRECHT (LOPEND)

Inschrijven

Maliebaan 76-78

28 kamers

Kamergroottes: 9 - 32 m2

Kamerprijzen: €268 - €324,  inclusief

Start verhuur: februari 2015

Looptijd: minimaal 1 jaar

De transformatie

Nieuws

Wat doen wij

Het team

Contact

Social

MALIEHOF - 36 KAMERS - UTRECHT

In een voormalig opvangtehuis aan de Maliebaan 76-78 is Socius in januari 2015 gestart met de verhuur van 28 kamers voor minimaal een jaar. De kamers variëren van 9 m2 tot 32 m2, in een prachtig, statig en monumentaal gebouw met een hele grote achtertuin.

 

Socius geeft jongeren hier een kans geven de laatste stap vanuit de zorg naar zelfstandigheid te zetten. Jongeren die een moeilijke periode achter de rug hebben en nu klaar zijn om een normaal leven op te bouwen. En dat het een verschrikkelijk mooi gebouw is aan de Maliebaan!

 

Het project heeft dus een sterk maatschappelijke inslag. Samen met Youké Sterke Jeugd en BackUP huisvesten we hier ook jongeren die uitstromen vanuit de zorg en de laatste stap naar zelfstandigheid zetten. Door ze te laten samenwonen met ‘normale’ jongeren bouwen ze weer een normaal leven op met niet alleen woonruimte maar ook werk, studie en een sociaal netwerk.

 

We zijn dan ook op zoek gegaan naar bewoners die het leuk vinden om een maatschappelijke bijdrage te leveren door deze bewoners te ondersteunen en een fijne thuisbasis te bieden. Youké en BackUP blijven continu betrokken en bieden de nodige ondersteuning en begeleiding aan de kwetsbare jongeren.

 

Heb je interesse in een kamer? Meld je dan aan voor de wachtlijst in Connect.

 

Voor een foto-impressie van het pand kijk je op onze Facebookpagina.

 

Heb je nog vragen? Mail dan naar info@maliehof.nl.

Bereik ons

030 302 03 64

Ravellaan 96, 3533 JR Utrecht

Over ons

Recente Tweets

Overal in Nederland staat kantoorruimte leeg. Duizenden jongeren en starters zijn op zoek naar woonruimte. Socius biedt de oplossing: leegstaande kantoren ombouwen naar huisvesting voor deze doelgroepen. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om een gebouw ten volste te benutten! Lees meer...

© 2016 Socius, All Rights Reserved