Home

Projecten

De transformatie

Nieuws

Wat doen wij

Het team

Contact

Social

Maliehof in Utrecht in gebruik genomen

30 jan '15

Socius

De Maliehof hebben we sinds 30 januari 2015 in gebruik genomen. De Maliehof is een van de nieuwe projecten in Utrecht. Voor een periode van een jaar wonen er 28 mensen.

 

De Maliehof is een bijzonder project. In samenwerking met Youké Sterke Jeugd hebben we in de helft van alle kamers kwetsbare jongeren geplaatst. Nu is de samenwerking met Youké niet nieuw, dat doen we al jaren, maar tot nu hanteerden we de norm van 1 op 10.

 

Succesverhaal

De jongeren die via Youké komen zijn veelal jongeren die een moeilijke periode achter de rug hebben en klaar zijn voor zelfstandigheid. De samenwerking met Youké leidt iedere keer opnieuw tot verbluffende resultaten. De kwetsbare jongeren kunnen zich optrekken aan hun omgeving. We zijn benieuwd hoe het bij de Maliehof zal gaan. Wij hebben er zin in.

Over ons

Overal in Nederland staat kantoorruimte leeg. Duizenden jongeren en starters zijn op zoek naar woonruimte. Socius biedt de oplossing: leegstaande kantoren ombouwen naar huisvesting voor deze doelgroepen. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om een gebouw ten volste te benutten! Lees meer...

Recente Tweets

© 2017 Socius, All Rights Reserved