Home

Projecten

De transformatie

Nieuws

Wat doen wij

Het team

Contact

Social

MAAL TIEN: binnenkort topchefs op De Ravel

20 mei '15

Socius

MAAL TIEN opent opnieuw tijdelijk haar deuren in Utrecht op een hagelnieuwe locatie aan Ravellaan 96. De tweede editie genaamd MAAL TIEN.2 start vanaf 12 juni, sluit haar deuren weer op 18 juli en zet het hoge culinaire niveau wat ze tijdens de eerste editie heeft laten zien gewoon voort.

 

Culinair programma

Vers Vermaak heeft opnieuw een mooie culinaire lineup uit haar hoge hoed getoverd. Dit zijn de chefkoks die ieder een weekend in MAAL TIEN.2 komen koken:

 

12 & 13 juni: Marcel de Leeuw (Hilton Paris & Amsterdam)

19 & 20 juni: Jeroen Robberegt (voormalig chef Karel V, destijds met ster, nu Culinairy Institute Miele)

3 & 4 juli: Robert Jeurissen (Coco Pazzo)

10 & 11 juli: Erik van Dam (voormalig Divinatio, nu Tastesupply)

17 & 18 juli: Peter Bras (voormalig Galvin at Windows(Londen (UK) nu Le Kitchen)

 

Info & prijzen

MAAL TIEN.2 begint op vrijdag 12 juni en eindigt op zaterdag 18 juli. Kaarten voor een 4-gangen-verrassingsmenu tijdens MAAL TIEN kosten €45,00 per stuk. Van te voren een bijpassend wijn-arrangement bestellen behoort ook tot de mogelijkheden. De kosten hiervoor bedragen €24,50. Een half wijn-arrangement is ook mogelijk. Kaarten zijn online te koop via Facebook, de website en YourTicketProvider. Let op: de ervaring leert dat deze edities uit kunnen verkopen. Wacht dus niet te lang met het kopen van kaartjes als je erbij wilt zijn.

 

Over MAAL TIEN

MAAL TIEN is een pop-up restaurant en is opgericht door het Utrechtse marketing - en evenementenbureau Vers Vermaak. Op 30 augustus 2014 is MAAL TIEN geopend met de reeks ‘Een avond MAAL TIEN’, waarbij het restaurant 10 zaterdagen achter elkaar open was, met iedere zaterdag een andere chefkok. De chefkoks van o.a. Wilhelminapark, De Keuken van Gastmaal, Goesting, C’est Ca en Restaurant As hebben allen in MAAL TIEN gekookt voor een uitverkocht huis. Het restaurant is tijdelijk van aard, en op dit moment is de culinaire programmering wisselend.

 

Over Ravellaan 96

Niet lang geleden werd de kantine van Ravellaan 96 nog bevolkt door Utrechtse ambtenaren, maar sinds kort heeft Socius de sleutel van het gehele pand ontvangen. In de hoogbouw van 'de Ravel' komen 180 studentenkamers. In de oude kantine wordt na MAAL TIEN een nieuw en volwaardig restaurant met een zonovergoten terras geopend. Daarover hoor je later meer van ons!

 

 [bron tekst & foto's: www.facebook.com/maaltien]

Over ons

Overal in Nederland staat kantoorruimte leeg. Duizenden jongeren en starters zijn op zoek naar woonruimte. Socius biedt de oplossing: leegstaande kantoren ombouwen naar huisvesting voor deze doelgroepen. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om een gebouw ten volste te benutten! Lees meer...

Recente Tweets

© 2017 Socius, All Rights Reserved