Home

Projecten

De transformatie

Nieuws

Wat doen wij

Het team

Contact

Social

 

Informatieavond studio's Wonen op de Hoek

Op informatieavonden gaat Socius in op de details rondom een woonproject, waarna geïnteresseerden een motivatie kunnen indienen.

 

19 december vond de informatieavond plaats voor de studio’s voor de jongeren die ingeloot zijn door Woningnet. We openden met een presentatie, gegeven door projectcoördinator Abe, hierna konden de jongeren vragen stellen bij verschillende standjes. Daar konden ze informatie krijgen over de inrichting van het pand, het zelfbeheer, huurzaken, en maatschappelijke invulling. Dit laatste is een belangrijk onderwerp omdat er in het pand ook kwetsbare jongeren en statushouders komen wonen. Er werden veel goede vragen gesteld, en enthousiast gereageerd bij de stands. De volgende stap voor de jongeren die gisteren aanwezig waren is het schrijven van een motivatie. Waarom willen ze graag wonen op De Hoek? Hebben ze misschien al ideeën over activiteiten waar alle bewoners aan mee zouden kunnen doen? Het streven van Wonen op de Hoek is het creëren van één grote community, waar statushouders, Nederlandse en kwetsbare jongeren hun plek kunnen vinden. Begin januari vindt de informatieavond voor de mogelijke bewoners van de appartementen plaats. In februari kunnen alle nieuwe bewoners hun appartement of studio betrekken!

 

Bekijk hieronder de foto's:

 

20 dec '16

Socius

Over ons

Overal in Nederland staat kantoorruimte leeg. Duizenden jongeren en starters zijn op zoek naar woonruimte. Socius biedt de oplossing: leegstaande kantoren ombouwen naar huisvesting voor deze doelgroepen. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om een gebouw ten volste te benutten! Lees meer...

Recente Tweets

© 2017 Socius, All Rights Reserved