Home

Projecten

De transformatie

Nieuws

Wat doen wij

Het team

Contact

Social

HET HOSPITAAL - UTRECHT (AFGEROND)

Paranadreef 2

120 kamers

Groottes: 15 - 50+ m²

Prijzen: €270 - 400 inclusief

Start verhuur: 15 okt & 1 nov 2015

Looptijd: tot juli 2016

HET HOSPITAAL - 120 KAMERS - UTRECHT

Na het succes van ons project de Zusterflat in Utrecht hebben wij opnieuw de kans gekregen om 120 jongeren te huisvesten op de locatie van het Antonius Ziekenhuis in Overvecht. Wederom zijn wij door een goede samenwerking met ontwikkelaar Timpaan en VASPRO Bouwmanagement aan de slag gegaan met de tijdelijke transformatie van het voormalige ziekenhuis. Dit project is omgedoopt tot Het Hospitaal!

 

Wat verhuurden we?

Op 15 oktober en 1 november 2015 zijn we gestart met de verhuur van 120 kamers met een huurprijs vanaf €270 inclusief g/w/l/internet voor een kamer van 15m2 tot €400 inclusief g/w/l/internet voor een kamer van 50m2 of groter. De kamers bevinden zich in het souterrain, de begane grond en op de eerste en tweede verdieping. Elke verdieping deelt voorzieningen als de wc's, badkamer en kookplekken. Plegt-Vos heeft het pand in zeer korte tijd verbouwd en klaargemaakt voor de verhuur. Inmiddels is het pand gesloopt.

 

Hoe lang liep het project?

Het project is afgerond op 1 juli 2016. Gezien de korte duur van het project is het pand zo minimaal mogelijk verbouwd en zijn bepaalde delen afgesloten. Hier staat tegenover dat we grote kamers voor een fijne prijs verhuurden.

 

Wat gebeurt er nu?

Ontwikkelaar Timpaan, eigenaar van het ziekenhuis met zusterflat, heeft de locatie aangekocht met het oog op herontwikkeling naar maximaal 250 woningen. De eerste fase van dit nieuwbouwproject genaamd Antoniuskwartier bestaat uit 56 eengezinswoningen, waarvan alle woningen inmiddels verkocht zijn en waarvoor de sloop van de zusterflat in volle gang is. Kijk voor meer informatie op http://www.antoniuskwartier.nl/. Het ziekenhuis wordt nu gesloopt, hierna start Timpaan met de bouw van de overige eengezinswoningen.

 

Voor een foto-impressie van het pand kijk je op onze Facebookpagina.

 

Heb je nog vragen? Mail dan naar info@sociuswonen.nl.

 

Over ons

Overal in Nederland staat kantoorruimte leeg. Duizenden jongeren en starters zijn op zoek naar woonruimte. Socius biedt de oplossing: leegstaande kantoren ombouwen naar huisvesting voor deze doelgroepen. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om een gebouw ten volste te benutten! Lees meer...

Recente Tweets

© 2017 Socius, All Rights Reserved