Home

Projecten

De transformatie

Nieuws

Wat doen wij

Het team

Contact

Social

 

Gezocht: nieuwe leden Raad van Advies Socius Wonen BV

Socius Wonen is een jonge en toonaangevende onderneming gericht op jongerenhuisvesting met een maatschappelijke inslag. Belangrijke doelstellingen zijn betaalbare woonruimte en bijzondere  huisvesting. Socius Wonen loopt voorop op het gebied van de ontwikkeling van tijdelijke transformatie, de huisvesting van kwetsbare jongeren en jonge statushouders, de combinatie van jong en oud onder een dak, zelfbeheer en innovatieve financieringsvormen. Kortom: een vernieuwende onderneming in het hart van de samenleving.

 

De vierkoppige directie heeft in de ontwikkeling van het bedrijf altijd kunnen leunen op de steun en het advies van de huidige twee leden van de Raad van Advies. Periodiek adviseert de raad over de algemene strategie en ontwikkeling van de onderneming. Ook overleggen leden van de raad waar nodig of gewenst met individuele directieleden over specifieke onderwerpen.

 

Omdat Socius Wonen de afgelopen jaren flink is gegroeid en we nog meer groei verwachten, is een uitbreiding van de Raad van Advies gewenst. Daarom is Socius op zoek naar minstens twee nieuwe leden.

 

 

Profiel

Algemene eigenschappen:

  • Affiniteit met sociaal ondernemen.
  • Ervaring en/of affiniteit met jonge en snelgroeiende ondernemingen.

 

Specifieke eigenschappen:

  • Expertise op het gebied van bedrijfskundige ontwikkeling.
  • Algemene expertise op het gebied van marktanalyse.
  • Ervaring en contacten in de commerciële vastgoedmarkt.
  • Expertise op het gebied van vernieuwende en/of klassieke financieringsvormen.

 

Socius is op zoek naar mensen die een aanvulling vormen op de directie en de huidige leden van de Raad van Advies. Daarom zoeken we mensen die beschikken over alle algemene eigenschappen en een of meer van de specifieke eigenschappen hierboven. Bij voorkeur zijn nieuwe leden niet actief in de bouw of projectontwikkeling.

 

De Raad van Advies en directie komen maximaal een keer per twee maanden bij elkaar voor algemeen overleg. Daarnaast hebben individuele leden van de raad en directieleden overleg over actuele en specifieke kwesties. De functie is onbezoldigd.

 

 

Procedure

Als u zich herkent in het profiel en interesse heeft in een rol binnen de Raad van Advies, kunt u dat laten weten via p.koot@sociuswonen.nl. Graag gaan de directie en de huidige leden van de raad dan met u in gesprek.

25 mei '16

Socius

Over ons

Overal in Nederland staat kantoorruimte leeg. Duizenden jongeren en starters zijn op zoek naar woonruimte. Socius biedt de oplossing: leegstaande kantoren ombouwen naar huisvesting voor deze doelgroepen. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om een gebouw ten volste te benutten! Lees meer...

Recente Tweets

© 2017 Socius, All Rights Reserved