Home

Projecten

De transformatie

Nieuws

Wat doen wij

Het team

Contact

Social

DUIVENDAAL - 179 KAMERS - WAGENINGEN

Duivendaal is een tijdelijk woonproject voor jongeren met een looptijd van 5 jaar. In het voormalige bestuurscentrum van de Wageningen UR hebben Socius en Van der Leij Projectontwikkeling samen 179 onzelfstandige wooneenheden gerealiseerd, deze kamers zijn op 1 augustus 2013 opgeleverd.

 

Project Duivendaal is gerealiseerd in het voormalig bestuurscentrum van de Wageningen UR. Dit gebouw dateert uit 1990 en heeft een oppervlakte van 5.706 m2. Vanwege de ligging naast het stadscentrum van Wageningen en de eigenschappen van het gebouw is het zeer geschikt voor tijdelijke transformatie naar huisvesting.

 

Enkele kenmerken van Project Duivendaal:

• Gezamenlijke woonkamers en keukens, toiletten en douches.

• In oppervlakte tussen 12m² en 32m² variërend.

• De huurprijs ligt tussen €287 en €455 euro per maand, dit is inclusief gas, water, elektra, internet en gemeentelijke heffingen.

• Open voor alle jongeren, niet alleen studenten: geen campuscontracten.

 

Voor een foto-impressie van het pand kijk je op onze Facebookpagina.

 

Meer informatie vind je op de projectwebsite, of schrijf je direct in voor de wachtlijst op Connect.

Over ons

Overal in Nederland staat kantoorruimte leeg. Duizenden jongeren en starters zijn op zoek naar woonruimte. Socius biedt de oplossing: leegstaande kantoren ombouwen naar huisvesting voor deze doelgroepen. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om een gebouw ten volste te benutten! Lees meer...

Recente Tweets

© 2017 Socius, All Rights Reserved