Home

Projecten

De transformatie

Nieuws

Wat doen wij

Het team

Contact

Social

DE LICHTKRING - UTRECHT (AFGEROND)

Eykmanlaan 72

23 studio's

Groottes: 25 m²

Prijzen: €150 inclusief (anti-kraak)

Start verhuur: 1 januari 2016

Looptijd: tot 1 september 2017

DE LICHTKRING - 23 STUDIO´S - UTRECHT

In voormalig zorgcentrum De Lichtkring in Tuindorp heeft Socius van pandeigenaar Vestia de opdracht gekregen om het project tijdelijk door drieëntwintig beheerders te laten bewonen. Zorgpartij Careyn is eind december 2015 uit het pand vertrokken. Tussen 1 januari 2016 en 1 september 2017 is De Lichtkring  Vanwege de bijzondere aard en ligging van het project is ervoor gekozen om enkel bewoners te huisvesten die bekenden van Socius zijn. Op die manier proberen we de omwonenden zo min mogelijk tot last te zijn.

 

De studio's van 25m2 werden op basis van een anti-kraakovereenkomst voor een prijs van €150 inclusief verhuurd. Het anti-kraakbeheer is afgerond, en in de nazomer van 2017 is de verbouwing van het pand gestart.

 

Per 1 december zal project De Nieuwe Eyk in het getransformeerde pand starten, kijk voor meer informatie op de projectpagina en de projectwebsite van De Nieuwe Eyk.

 

Heb je nog vragen? Mail dan naar info@DeNieuweEyk.nl .

 

Over ons

Overal in Nederland staat kantoorruimte leeg. Duizenden jongeren en starters zijn op zoek naar woonruimte. Socius biedt de oplossing: leegstaande kantoren ombouwen naar huisvesting voor deze doelgroepen. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om een gebouw ten volste te benutten! Lees meer...

Recente Tweets

© 2017 Socius, All Rights Reserved