DE LICHTKRING - UTRECHT (LOPEND)

Eykmanlaan 72

23 studio's

Groottes: 25 m2

Prijzen: 150 euro inclusief (anti-kraak)

Start verhuur: 1 januari 2016

Looptijd: onbekend

De transformatie

Nieuws

Wat doen wij

Het team

Contact

Social

DE LICHTKRING - 23 STUDIO´S - UTRECHT

In voormalig zorgcentrum De Lichtkring in Tuindorp heeft Socius van pandeigenaar Vestia de opdracht gekregen om het project tijdelijk door drieëntwintig beheerders te laten bewonen. Zorgpartij Careyn is eind december 2015 uit het pand vertrokken. De verhuur is op 1 januari 2016 gestart en de einddatum is nog onbekend. Vanwege de bijzondere aard en ligging van het project is ervoor gekozen om enkel bewoners te huisvesten die bekenden van Socius zijn. Op die manier proberen we de omwonenden zo min mogelijk tot last te zijn.

 

Van 17 februari tot en met 24 maart heeft restaurant Happietaria haar deuren in de Lichtkring kunnen openen. De opbrengst van Happietaria 2016 is volledig bestemd voor het goede doel. Dit jaar is gekozen voor een project van ZOA: De verzorging van een goede drinkwatervoorziening in twee gemeenschappen. Het restaurant heeft €52.827,18 voor het goede doel opgehaald en Socius is dan ook erg trots op hen!

 

De studio's van 25m2 worden op basis van een anti-kraakovereenkomst voor een prijs van €150 inclusief verhuurd. Op dit moment zijn alle beschikbare studio's gevuld en kun je jezelf niet voor de wachtlijst aanmelden. We raden je om die reden aan onze Facebookpagina en website in de gaten te houden. Hier zie je het als eerste wanneer er nieuwe projecten worden gestart.

 

Heb je nog vragen? Mail dan naar lichtkring@sociuswonen.nl.

 

Bereik ons

030 302 03 64

Ravellaan 96, 3533 JR Utrecht

Over ons

Recente Tweets

Overal in Nederland staat kantoorruimte leeg. Duizenden jongeren en starters zijn op zoek naar woonruimte. Socius biedt de oplossing: leegstaande kantoren ombouwen naar huisvesting voor deze doelgroepen. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om een gebouw ten volste te benutten! Lees meer...

© 2016 Socius, All Rights Reserved