Home

Projecten

De transformatie

Nieuws

Wat doen wij

Het team

Contact

Social

 

Crowdfunding Socius groot succes!

Onze crowdfunding-campagnes voor De Ravel en De Saffier zijn ten einde en meer dan succesvol! In totaal hebben we€1.417.997,00 opgehaald!

 

Tijdelijke transformatie financieren is via banken en investeringsfondsen vrij lastig. Socius kan met een gezond businessplan een goede rente bieden op investeringen, daarom hebben wij toekomstige bewoners, hun familie, vrienden en andere geïnteresseerden de mogelijkheid gegeven om te investeren in onze nieuwe projecten door middel van vier crowdfunding-campagnes (in samenwerking met CrowdAboutNow) in twee varianten: investeren en voorverhuren.

 

Crowdfunding-campagnes investeren

Door te investeren in De Ravel of De Saffier (vanaf €250 tot maximaal €20.000) ontvangen de investeerders een goed en zeker rendement, bovendien helpen ze daarmee de realisatie van een maatschappelijk project mede mogelijk te maken. Daarnaast hebben investeerders die €10.000 of meer hebben geïnvesteerd ook het recht op een kamer of studio bemachtigd.

 

Deze crowdfunding-campagnes zijn inmiddels succesvol afgerond, de doelbedragen van €500.000 en €150.000 zijn ruimschoots behaald! De campagne voor De Ravel is hier terug te vinden, en die voor De Saffier hier.

 

Crowdfunding-campagnes huur vooruitbetalen

Tevens hebben wij toekomstige bewoners de mogelijkheid geboden hun huur 24 maanden vooruit te betalen voor de prijs van 22 maanden, ze wonen dus twee maanden gratis. De huur wordt gedurende deze twee jaar niet geïndexeerd, wat ook nog extra huurkorting oplevert.

 

Deze crowdfunding-campagnes zijn inmiddels ook succesvol afgerond! De campagne voor De Ravel is hier terug te vinden, en die voor De Saffier hier.

 

Iedereen onwijs bedankt voor het investeren, het doorvertellen en alle leuke reacties!

 

1 aug '15

Socius

Over ons

Overal in Nederland staat kantoorruimte leeg. Duizenden jongeren en starters zijn op zoek naar woonruimte. Socius biedt de oplossing: leegstaande kantoren ombouwen naar huisvesting voor deze doelgroepen. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om een gebouw ten volste te benutten! Lees meer...

Recente Tweets

© 2017 Socius, All Rights Reserved