Home

Projecten

De transformatie

Nieuws

Wat doen wij

Het team

Contact

Social

AL16 - 400 KAMERS - UTRECHT

In Utrecht heeft Stichting Tijdelijk Wonen een voormalig hogeschoolgebouw van 21.000 m2 samen met de toekomstige bewoners verbouwd tot 400 kamers, 50 ateliers, 1000 m2 kantoorruimte en een café-restaurant. Ook worden dak- en thuisloze jongeren en studenten met het Autisme Spectrum Stoornis gehuisvest. Dit tijdelijke project kan blijven bestaan tot 1 april 2017.

 

Als oud-bestuursleden van Stichting Tijdelijk Wonen zijn wij verantwoordelijk geweest voor de oprichting en inrichting van dit prachtige project. Vanaf 1 februari 2012 tot 31 januari 2013 zijn wij als Socius verantwoordelijk geweest voor de afronding van de verbouwing en de voorlopige uitvoering van het complete algemene beheer.

 

Daarmee heeft Socius gedurende deze periode voor de Stichting Tijdelijk Wonen de bouwbegeleiding bij de uitvoering van het project door onze partner Plegt-Vos, de huuradministratie, de financiële administratie, de kamertoewijzing, het technische beheer en het sociale beheer verzorgd.

 

Per 1 februari 2013 voert Socius niet langer het algemeen beheer uit van het project AL16 van Stichting Tijdelijk Wonen. De reden is dat Socius zich meer gaat richten op nieuwe eigen projecten en beheeropdrachten waarbij de unieke aanpak van Socius beter tot zijn recht komt. Daarmee willen we ons succes met AL16 evenaren en verbeteren.

Over ons

Overal in Nederland staat kantoorruimte leeg. Duizenden jongeren en starters zijn op zoek naar woonruimte. Socius biedt de oplossing: leegstaande kantoren ombouwen naar huisvesting voor deze doelgroepen. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om een gebouw ten volste te benutten! Lees meer...

Recente Tweets

© 2017 Socius, All Rights Reserved