Home

Projecten

De transformatie

Nieuws

Wat doen wij

Het team

Contact

Social

 

180 kamers in Utrecht! 16 juni infoavond

Gaat uw kind binnenkort studeren in Utrecht en zoekt u een kamer? Socius Wonen is bezig met de transformatie van een voormalig kantoorgebouw van de Gemeente Utrecht op de Ravellaan 96. In dit project 'De Ravel' worden op dit moment 180 betaalbare kamers voor studenten gebouwd door Plegt-Vos, met veel buitenruimte op een mooie en centrale plek in de stad.

 

U kunt het recht op een kamer voor uw kind bemachtigen (keuze uit de dan nog beschikbare kamers) door mee te investeren in De Ravel, tegen een mooi rendement en zonder risico.

 

Dinsdag 16 juni 2015 organiseert Socius Wonen een informatieavond, bedoeld voor alle ouders van (aankomende) studenten, die interesse hebben in het doen van een investering en daarmee het recht op een kamer bemachtigen. Uiteraard zijn de (aankomende) studenten ook welkom.

 

  • De avond is gratis en u zit nergens aan vast.
  • U krijgt alles te horen over het project en de werkwijze van Socius Wonen.
  • U krijgt uitleg over crowdfunding, het financieringsmodel en de voorwaarden.
  • U krijgt een rondleiding door het pand en kunt de kamers bezichtigen.
  • Er zijn voldoende medewerkers van Socius Wonen aanwezig voor al uw vragen.

 

Interesse? Vraag op deze site vrijblijvend de gratis brochure aan, met meer informatie over het investeren zoals het rendement en de voorwaarden en/of meld u hier aan voor de infoavond op 16 juni!

 

 

11 juni '15

Socius

Over ons

Overal in Nederland staat kantoorruimte leeg. Duizenden jongeren en starters zijn op zoek naar woonruimte. Socius biedt de oplossing: leegstaande kantoren ombouwen naar huisvesting voor deze doelgroepen. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om een gebouw ten volste te benutten! Lees meer...

Recente Tweets

© 2017 Socius, All Rights Reserved